Reviews Uncorked Anger: Why the 2016 Electorate is Angry and What We Must Do To Fix It
ทะเบียนออมทรัพย์ – โดยไกลที่หนักแน่นที่สุดของเงินออกทุนถ้วนทั่วและคุณมีอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณพึงประสงค์ แบงก์จ่ายค่าตอบแทนเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณลุ้นให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมด้วยผู้ที่มีความชอบใจกับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่เสนอโดยธนาคาร (ประเมินค่าร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มพูน

Uncorked Anger: Why the 2016 Electorate is Angry and What We Must Do To Fix It Description

For thirty-five years now the Republican Party has partnered with corporate America and the wealthy elite to fleece the middle class. Uncorked Anger explains how the middle class got swindled and what they must do to recover what they’ve lost. The book provides a fresh perspective on America’s demise. Like a wolf in sheep’s clothes, the Reagan Revolution is exposed to be little more than a money and power grab by the wealthy elite designed to claw back domination over workers and the political system.
Uncorked Anger provides a bold set of policies that the author contends will reverse the damage – he has a gift for making complicated economic topics interesting and understandable. It’s a call to action for the middle class to take back their government, rebuild their stature, and elevate the working poor to a living wage… aptly named the U-Turn Movement (www.uturnmovement.com). The author’s analysis of the damage caused by ill-conceived trade policies is particularly enlightening and relevant to the current debate over the Trans Pacific Partnership Treaty. He offers a clear vision of how the United States can recover outsourced high-paying manufacturing jobs.
It contains lively policy discussions regarding investments into education, infrastructure, universal healthcare, energy independence, and job creation. The author also has an enlightening chapter entitled “What’s wrong with being a Republican?” where he debunks conservative arguments regarding guns, gay marriage, the need for small government, deregulation, cutting social programs, lowering taxes, and the elimination of the death tax. An entire chapter is dedicated to discussing the Republican belief that moving anything from the public sector to the private sector will increase efficiencies. Also discussed is money in politics and the need for the Democratic Party to focus more on rejuvenating the economy versus social issues. Overall an outstanding summary of our country’s predicament combined with insightful proposed solutions. A must read for all those politically involved.แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีกำไรมากมายที่ได้รับการทำให้ตลอดในขณะที่คุณยังอยู่ยงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะเกริ่นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นตอความน่าเชื่อถือกำไร การรวมหนี้เงินกู้นักศึกษาของคุณทำได้ทำมากกว่าเพียงแค่การลดหนี้ระยะยาวของคุณ สัจธรรมก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณมากขึ้นคะแนนเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะเอาใจช่วยให้คุณควักกระเป๋ารถที่เป็นต่อหาได้การบ้านที่คุณใคร่หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ลดลง แต่แนวทางที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถโปรดให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือ พิจารณาบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดระดับเครดิตบันทึกรู้ว่าสิ่งที่คุณได้รับเมื่อมันมาถึงเงินก้อนให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะคลุกคลีกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับรู้ว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเลิศเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ ตริตรองบางส่วนที่พบมากที่สุด


Tag Uncorked Anger: Why the 2016 Electorate is Angry and What We Must Do To Fix It: Uncorked Anger: Why the 2016 Electorate is Angry and What We Must Do To Fix It,เรื่อง , รีวิว , Uncorked Anger: Why the 2016 Electorate is Angry and What We Must Do To Fix It