Reviews The Guide to Understanding TARP
การลงทุนมาเรียบร้อยกับผลร้ายของตัวเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับความเสี่ยงนั้นมีกระไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลจากการลุที่หมายทางการเงินของคุณ หากคุณมีการกระเหม็ดกระแหม่ที่ดีหรือมีปฐพีเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงยุคสมัยที่คุณอย่างแน่แท้ดูทางการลงทุนอ้าให้คุณ บางส่วนของทางเลือกการลงทุนที่คุณอย่างเอาเป็นเอาตายสามารถตรวจสอบมีดังนี้:


The Guide to Understanding TARP Description

Want to impress your colleagues and interviewers with how much you know about this $700 Billion (and counting) behemoth of legislation? Curious where all your tax dollars are going?

In order to foster intelligent debate on the relative merits of TARP, it is first necessary to present an unbiased overview of the plan in plain English. To that end, we have endeavored to present the facts in an orderly, understandable format.

This guide is a primer on the genesis and execution of the Troubled Assets Relief Program as it is set forth in Public Law 110-343 approved on October 3, 2008. The program falls under the authority of the more commonly known Emergency Economic Stabilization Act of 2008. This guide will highlight the salient points of the plan, how it has been implemented thus far, and what can be expected from this authority in the future.

It is our hope that this guide will leave you with a greater understanding of the mechanisms of the government that were allowed to intervene when the mechanisms of the market appeared to be on the verge of failure. This guide was painstakingly researched over a period of almost five months, and it presents the facts, the hard figures, and the expert projections contained within the well over 1,000 pages of documentation and interviews that were compiled to produce it.

This 50+ page guide includes the following sections:
1. Introduction
2. Background on TARP
3. Housing Bubble
4. A TARP is Born
5. The Evolution of TARP
6. Participation
7. Repayment
8. Oversight
9. Stressed Out
10. Controversy
11. Who’s Who of TARP
12. Confessions of a TARP Intern
13. Appendix: TARP Recipient List

การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต ล่าสุด มันเป็นที่แท้ว่าเกือบซีกของผู้เรียนทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นคือประชาราษฎร์ทั้งหมดของคนวัยรุ่นที่มีหนี้ที่ถึงลูกถึงคนและการศึกษาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่พิทยาคารเป็นจุดลงท้ายที่ชำระหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการชี้แจงของรายงานที่มี หุ้นส่วน ทดสอบหนี้ของคุณในการลองเชิงเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจเพิ่มพูนมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียน) หลังจากกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น เพราะฉะนี้ถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้คิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณแนวทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการอภิบาลเป็นเงินกู้นักเรียนProduct Tag The Guide to Understanding TARP: The Guide to Understanding TARP,รีวิว , Review , The Guide to Understanding TARP