Reviews Pop!: Why Bubbles Are Great For The Economy
การรวมเงินกู้ยืมของนักศึกษาคือการหลอมของเงินให้สินเชื่อนิสิตหลายคนและจะทำเพื่ออดออมเงินในดอกและเพื่อความสบายของการชะล้างเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรเห็นประจักษ์เกี่ยวกับการควบรวมกิจการค้าเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวที่คุณหวังในการตกลงใจจงระวังสิ่งล่อใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ ในขั้นที่เราเข้าใกล้จุดเกมของวิทยาลัยภารกิจของเขาที่คุณได้มาไม่ต้องเคลือบแคลงจำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ หุ้นส่วน มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเหตุด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ แต่คุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับรับปากเหล่านั้นทั้งหมด โพธด้วยการจับสามารถช่วยให้คุณตระเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจการค้าแรกของการค้าขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ สังเกตอย่างระมัดระวังตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเป็นจุดโหล่ที่ต้องพิถีพิถันกับการปรับเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนส่ง หนึ่งหรือสองตัวอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจับจ่ายใช้สอยในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างเคร่งครัดเพื่อดำเนินงานร่วมกับเอ็งผ่านทางอีเมล์

Pop!: Why Bubbles Are Great For The Economy Description

Bubbles—from hot stocks in the 1920s to hot stocks in the 1990s—are much-lamented features of contemporary economic life. Time and again, American investors, seduced by the lures of quick money, new technologies, and excessive optimism, have shown a tendency to get carried away. Time and again, they have appeared foolish when the bubble burst. The history of finance is filled with tragic tales of shattered dreams, bankruptcies, and bitter recriminations.But what if the I-told-you-so lectures about bubbles tell only half the story? What if bubbles accomplish something that can only be seen in retrospect? What if the frenzy of irrational economic enthusiasm lays the groundwork for sober-minded opportunities, growth, and innovation? Could it be that bubbles wind up being a competitive advantage for the bubble-prone U.S. economy?In this entertaining and fast-paced book—you’ll laugh as much as you cry—Daniel Gross convincingly argues that every bubble has a golden lining. From the 19th-century mania for the telegraph to the current craze in alternative energy, from railroads to real estate, Gross takes us on a whirlwind tour of reckless investors and pie-in-the-sky promoters, detailing the mania they created—but also the lasting good they left behind. In one of the great ironies of history, Gross shows how the bubbles once generally seen as disastrous have actually helped build the commercial infrastructures that have jump-started American growth. If there is a secret to the perennial resilience and exuberance of the American economy, Gross may just have found it in our peculiar capacity to blow financial bubbles—and successfully clean up the mess.ใบถือหุ้น – นี่คือมาตาของเงินลงเงินทั้งหลายในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่คลาดเคลื่อนกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้รับเงินกลับมาของคุณไม่เป็น แต่ยังมีฤกษ์ในการได้มาผลได้มากถ้าหุ้นดำเนินกิจการเหลื่อมล้ำ การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการวางตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ ด้วยเหตุนั้นหากคุณจริงๆเร่งรีบในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะสละเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหึมา


Tag Pop!: Why Bubbles Are Great For The Economy: Pop!: Why Bubbles Are Great For The Economy,Reviews , เรื่อง , Pop!: Why Bubbles Are Great For The Economy