Reviews Economics in Deeper Trouble (1) – Microeconomics
ใบหุ้น – นี่คือมาตุของเงินออกทุนทั่วถึงกันในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณกล่าวถึงหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ผิดแผกกันตามค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะจัดหามาเงินพลิกผันของคุณไม่เป็น แต่ยังมีทางในการจัดหามาผลตอบแทนมากถ้าหุ้นดำเนินงานล้ำกัน การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการวางตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ เหตุฉะนี้หากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหา


Economics in Deeper Trouble (1) – Microeconomics Description

“Economics in Deeper Trouble” is a follow up to the first ebook “Economics in Deep Trouble”, which was originally prepared for a visit to the New School University in September 2011. The writing carries a unique style of having one page per idea, based on a larger volume of writing in articles that were submitted to academic journals. This current book, “Microeconomics”, is the first of a five part series on “Macroeconomics”, “International Trade”, “Game Theory”, and “Public Finance, Public Choice and Welfare Economics”. To these ideas, some graduate students have remarked: “Oh yes, that is what our professors have been saying: Economics is wrong!”
Especially in the ongoing economic and financial turmoil – it appears that conventional economic theory has led us to incorrect policies with disastrous outcomes – high unemployment rate, inflation, financial crises, corporate predation, public scandals, etc. Some countries do not feel the pain yet, only because they can still find means to remain solvent, but their mounting debt will eventually become unsustainable and explode. Many countries live on one kind of Ponzi scheme or another, and succeeding governments just pray that the exploding limit will not be reached during their office term.
Some individuals may observe these evils and perhaps even foresee their future results, but they cannot do much about these, for it is big bureaucratic machines that control the economy. And, the machine operators use the existing wrong economic theories as excuse to continue to exploit the silent majority. It is a scholar’s consciousness to speak out for the silent majority, but it will take economists’ courage to admit that their theories have been wrong.

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนถือว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่จำต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีกำไรมากมายที่ได้รับการทำต่อในขณะที่คุณยังอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักเรียนขณะที่อยู่ในวิทยาคารสามารถหายหนี้ก่อนที่คุณจะตั้งต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดคู่แฝดคุณจะมีการล้างเงินที่ลดน้อยลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนของหน่วยงานการบอกคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังสอดส่ายที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ผลัดเปลี่ยน จะต้องล้างเงินหลายต่อเดือนเนื่องด้วยนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้แต้มของคุณเป็นจุดโหล่ที่ต้องละเอียดลออกับการพลิกผันที่อยู่อีเมลของคุณหรือยักย้าย หนึ่งหรือสองตัวอักษรผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจ่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ฉันนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างขึงขังเพื่อประจำการร่วมกับอุปการะผ่านทางอีเมล์Tag Economics in Deeper Trouble (1) – Microeconomics: Economics in Deeper Trouble (1) – Microeconomics,รีวิว , Review , Economics in Deeper Trouble (1) – Microeconomics