Review The Panic of 1819: Reactions and Policies (LvMI)
ใบถือหุ้น – นี่คือมาดาของเงินลงทุนสรรพในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเพราะหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่เหลื่อมล้ำกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการการันตีว่าคุณจะได้มาเงินกลับด้านของคุณไม่เป็น แต่ยังมีลู่ทางในการได้มาผลได้มากถ้าหุ้นปฏิบัติงานยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน หุ้นส่วน และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ครั้นแล้วหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบที่ว่า “ฉันจะมอบเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโค่ง

The Panic of 1819: Reactions and Policies (LvMI) Description

The panic of 1819 was America’s first great economic crisis. And this is Murray Rothbard’s masterful account, the first full scholarly book on the topic and still the most definitive. It was his dissertation, published in 1962 but nearly impossible to get until this new edition.

The American Economic Review was wild for this book when it appeared: “Rothbard’s work represents the only published, book-length, academic treatise on the remedies that were proposed, debated, and enacted in attempts to cope with the crisis of 1819,” the reviewer wrote. “As such, the book should certainly find a place on the shelf of the study of U.S. business cycles and of the economic historian who is interested in the early economic development of the United States.”

And specialists have treasured the book for years. It is incredible to realize that some American historians think of M.N. Rothbard as the author of this book and nothing else!

The panic of 1819 grew largely out of the changes wrought by the War of 1812, and by the postwar boom that followed. The war also brought a rash of paper money, as the government borrowed heavily to finance the conflict. This would inevitably lead to suspension of specie payments in some parts of the country in 1814.

Freed from the shackles of hard money, the suspension of specie led to a boom. When peace came, the so did the bust.

But in the end, there was no widespread confusion on what caused the downturn. Instead, it was widely known that false prosperity is a very dangerous thing. It always turns to bust. But unlike today, the government didn’t intervene. And precisely because there was no intervention, the panic ended quickly and peacefully.

What we have here, then, is not only a dazzling historical account — the research here is deep and thorough, and the prose a model of exposition; it also points the way to how all economic downturns can and should be handled. For that reason, the Panic of 1819 offers important lessons for us today.

To search for Mises Institute titles, enter a keyword and LvMI (short for Ludwig von Mises Institute); e.g., Depression LvMIการควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต ปัจจุบัน มันเป็นข้อเท็จจริงว่าเกือบอรรธของนักเรียนทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นหมายถึงหมู่ชนทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่แรงและการศึกษาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่วิทยาคารคู่คุณจะมีการสะสางเงินที่อ่อนลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนของที่ทำการการหนังสือคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังคลำที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ สับเปลี่ยน จะต้องชะล้างเงินหลายต่อเดือนเกี่ยวกับนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณเป็นจุดตอนท้ายที่ต้องรอบคอบกับการปรับเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือเขยื้อน หนึ่งหรือสองลายลักษณ์อักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณชำระในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป เพราะฉะนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างเคร่งครัดเพื่อปฏิบัติงานร่วมกับความเกื้อกูลผ่านทางอีเมล์


Product Tag The Panic of 1819: Reactions and Policies (LvMI): The Panic of 1819: Reactions and Policies (LvMI),Review , เรื่อง , The Panic of 1819: Reactions and Policies (LvMI)