Review Simple Balanced SelfReliance: Family urban survival guide for the 21st century (SBSR)
โพยออมทรัพย์ – โดยไกลที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดของเงินออกทุนประดามีและคุณมีอิสรภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณเห็นแก่ตัว แบงก์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณช่วยให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การออกทุนครั้งนี้เป็นที่ปราศจากข้อเสียด้วยว่าผู้ที่มีความพึงใจกับตัวเลขเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่มุ่งเสนอโดยธนาคาร (เดาร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่ม

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีผลดีมากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังตกค้างในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อผู้เรียนขณะที่อยู่ในสถานที่เรียนสามารถลดราคาหนี้ก่อนที่คุณจะเกริ่นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นตอเช่นเดียวกับสิ่งให้แน่แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบการศึกษาก่อนที่คุณจะจัดการสำหรับสถานการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีเป็นส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้การวางเงินแม้จะเป็นประโยชน์ที่ดี ที่แท้มันอาจจะฉีกแนวกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเป็นจุดสุดท้ายที่ต้องพึงระวังกับการกลับกันที่อยู่อีเมลของคุณหรือย้าย หนึ่งหรือสองลายลักษณ์อักษรผิดหรือเลว, แนวที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกระจายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน เหตุฉะนี้จึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเข้มแข็งเพื่อปฏิบัติงานร่วมกับมึงผ่านทางอีเมล์Simple Balanced SelfReliance: Family urban survival guide for the 21st century (SBSR) Description

Why simple balanced self reliance and not just self reliance? Because this book is about how to live a simple balanced happy life. Being 100% self sufficient/self reliant off the grid may sound romantic and idyllic but it’s not balanced. If you can buy flash-frozen (which suspends their “aging” and nutrient losses) fruit and veg very cheap to supplement what you grow or forage yourself that’s balanced. If you can fit solar panels to sell electricity back to the grid when the sun is shinning that’s great. But it’s very useful to be able to use electricity from the grid when the sun is not shining, compared with 100% living off grid. Water bills can be expensive and currency doesn’t grow on trees. But water does fall from the sky for free. To install a fully fledged rain water harvesting system can take years to pay back. But to have a storage tank and have your gutter/downpipe feed into it can greatly reduce your water meter readings when you use this instead of relying 100% on buying from the water company.
Finally to have a multifuel wood burner stove like the portable one shown here or WVO lamps (read about later) to heat your home (and provide light with the lamps) and use for cooking AS WELL as using central heating and conventional cooking methods gives you wonderful versatility. So not relying on either the 100% self reliant way or relying completely on utilities (as most people in the developed world do) always being cheaply available. This is simple balanced self reliance.


Tag Simple Balanced SelfReliance: Family urban survival guide for the 21st century (SBSR): Simple Balanced SelfReliance: Family urban survival guide for the 21st century (SBSR),Reviews , เรื่อง , Simple Balanced SelfReliance: Family urban survival guide for the 21st century (SBSR)