Review Deep Freeze: Iceland’s Economic Collapse
สร้างเงินรายได้ด้วยเงินทองไม่ได้เป็นเรื่องสะดวกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มแจ้งในภูมิประเทศ น้ำบ่อหน้าทางการเงินที่หนักแน่นและแจ่มกระจ่างสั่งสอนคุณในการคัดเลือกเป้าหมายที่เหมาะสมว่าในทำไปทำมาจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลตอบแทนการลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดเงิน แต่การกะๆยุคและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทเด่นมาก

Deep Freeze: Iceland’s Economic Collapse Description

It was a modern thriving economy one day, and then, suddenly, the food disappeared from the shelves, the banks closed, and the ships stopped arriving. Iceland in 2008 experienced an unprecedented economic meltdown that struck fear in the hearts of people all over the world. If it could happen here, it could happen anywhere.The economic crisis led to a political crisis, with resignations galore. The whining and wailing about the disaster continues to this day, with most commentators blaming deregulation and the free market.In Deep Freeze, economists Philipp Bagus and David Howden demonstrate that the real cause of the calamity was bad central bank policy. Rates were way too low, banks were too big to fail, housing was implicitly guaranteed, and banks were borrowing short term from abroad to finance long term bonds.The authors discuss the implications of this maturity mismatching and zero in on the central bank policies that encouraged unsound practices. They demonstrate the cause and effect without a shadow of a doubt, using vast amounts of data and a detailed sector-by-sector look at the economy of Iceland.What they find is another instance of the Austrian Theory of the Business Cycle, working itself out in a way that is customized for a time and place.Toby Baxendale writes the introduction to this story that reads like a great novel. It serves as a reminder that central banking policies aren’t just about monetary arcana. They affect our lives in profound and sometimes catastrophic ways.The Iceland Freeze is one of the great historical cases that makes Mises’s point. Let it always serve as a reminder of what happens when the laws of the market are papered over by politicians and central bankers.This account is likely to remain the definitive one for many years.การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต สมัยปัจจุบัน มันเป็นที่จริงว่าเกือบกึ่งหนึ่งของนักศึกษาทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นคือมวลชนทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่ไม่มีอารยธรรมและการหาความรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่โรงเรียนเครดิตคุณประโยชน์ การรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียนของคุณทำได้ทำมากกว่าเพียงแค่การหายหนี้ระยะยาวของคุณ ที่แท้ก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเสริมแต้มหน่วยกิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะเอาใจช่วยให้คุณซื้อหารถที่เป็นต่อได้มาการบ้านที่คุณต้องประสงค์หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำต้อย แต่วิธีการที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถช่วยเหลือให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือ นึกตรองบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดอันดับเครดิตหนังสือกระบวนการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการป้องกันเป็นเงินกู้นักเรียน


Tag Deep Freeze: Iceland’s Economic Collapse: Deep Freeze: Iceland’s Economic Collapse,Review , แนะนำ , Deep Freeze: Iceland’s Economic Collapse