Review Crisis Economics: A Crash Course in the Future of Finance
กองทุนรวม – วิสัชนาที่เสถียรที่สุดที่จะ “ฉันจะเอื้ออำนวยเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินสะสมรวมมี เงินสะสมรวมให้โอกาสให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อของหุ้นของความหลากของ บริษัท มีผู้จัดการกองทุนรวมที่ทำงานเงินลงทุนในใบหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ลดลงการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะคลายไปซื้อความต่างๆนาๆของหุ้นเพราะฉะนี้หากหุ้นมีศักยภาพต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเสมอภาค เงินลงทุนดั้งเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะรักใคร่ที่จะแบกภาระรายจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยสำหรับการบริหารโพยของคุณ

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนค้างว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลดีมากมายที่ได้รับการทำให้ตลอดในขณะที่คุณยังดำรงอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักเรียนขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะประเดิมในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดแรกเริ่มหนแรกต่อไปเลิกทะเบียนที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่โดยปกติ ตลอดชีวิตของเด็กนักเรียนของเขาซึ่งจะถือว่าขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายเนื่องด้วยการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะจัดแสดงเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและเงินต้น โดยรวมคุณปิดโพยไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธินี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะวิธีการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนปู่ย่าตายายหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกครองเป็นเงินกู้นักเรียนCrisis Economics: A Crash Course in the Future of Finance Description

This myth shattering book reveals the methods Nouriel Roubini used to foretell the current crisis before other economists saw it coming and shows how those methods can help us make sense of the present and prepare for the future.

Renowned economist Nouriel Roubini electrified his profession and the larger financial community by predicting the current crisis well in advance of anyone else. Unlike most in his profession who treat economic disasters as freakish once-in-­a-lifetime events without clear cause, Roubini, after decades of careful research around the world, realized that they were both probable and predictable. Armed with an unconventional blend of historical analysis and global economics, Roubini has forced politicians, policy makers, investors, and market watchers to face a long-neglected truth: financial systems are inherently fragile and prone to collapse.

Drawing on the parallels from many countries and centuries, Nouriel Roubini and Stephen Mihm, a professor of economic history and a New York Times Magazine writer, show that financial cataclysms are as old and as ubiquitous as capitalism itself. The last two decades alone have witnessed comparable crises in countries as diverse as Mexico, Thailand, Brazil, Pakistan, and Argentina. All of these crises-not to mention the more sweeping cataclysms such as the Great Depression-have much in common with the current downturn. Bringing lessons of earlier episodes to bear on our present predicament, Roubini and Mihm show how we can recognize and grapple with the inherent instability of the global financial system, understand its pressure points, learn from previous episodes of “irrational exuberance,” pinpoint the course of global contagion, and plan for our immediate future. Perhaps most important, the authors-considering theories, statistics, and mathematical models with the skepticism that recent history warrants—explain how the world’s economy can get out of the mess we’re in, and stay out.

In Roubini’s shadow, economists and investors are increasingly realizing that they can no longer afford to consider crises the black swans of financial history. A vital and timeless book, Crisis Economics proves calamities to be not only predictable but also preventable and, with the right medicine, curable.


Product Tag Crisis Economics: A Crash Course in the Future of Finance: Crisis Economics: A Crash Course in the Future of Finance,แนะนำ , Reviews , Crisis Economics: A Crash Course in the Future of Finance