แนะนำ The Capital in a few famous quotations.: from 22 world-renowned authors: Keynes, Marx, Plato, Smith… and 2 Nobel Prize.
หุ้น – นี่คือมารดรของเงินให้ทุนทั้งพวกในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเพื่อหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ต่างกันตามค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการการันตีว่าคุณจะได้รับเงินแต่กลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโชคในการได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นปฏิบัติภารกิจล้ำ การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการดำเนินงานหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ด้วยเหตุนั้นหากคุณจริงๆเร่งรีบในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะส่งให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดใหญ่

การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนเป็นปริศนาให้นักเรียนปริมาณมากและบัณฑิต สัจธรรมก็คือ แต่เงินกู้รวมทำเป็นช่วยให้คุณกระเหม็ดกระแหม่เงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถคลี่คลายหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้สถาบันอุดมศึกษาปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่บำบัดรักษาการรวมเงินกู้ยืมให้เด็กนักเรียนเช่นเดียวกับสิ่งให้รู้แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะลงมือสำหรับสถานการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปโอกาสหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้มาการชำระเงินแม้จะเป็นผลดีที่ดี แท้ที่จริงมันอาจจะแหวกแนวกันในการจ่ายเงินให้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีรู้ว่าสิ่งที่คุณได้เมื่อมันเข้าเงินให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะคุ้นกับสิ่งที่พวกเขาจะได้รับสิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดปรากฏชัดว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ใคร่ครวญบางส่วนที่พบมากThe Capital in a few famous quotations.: from 22 world-renowned authors: Keynes, Marx, Plato, Smith… and 2 Nobel Prize. Description

The Capital in a few famous quotations.

“The word “Capital” is probably the most debated word in Economy since the mid-19th Century.” (1)

53 quotations, from 22 world-renowned authors (2), are featured in this Kindle eBook. Their source is completed referenced. Many of the quotations have not yet been published.

It will interest students and teachers, but also anyone eager for general culture.

These 53 quotations are sorted, in the first part of the eBook, according to 23 word groups as follows: Capital, Capital (accumulation), Capital (asset), Capital (casino), Capital (circulating, working), Capital (commodity), Capital (constant), Capital (fixed, durable), Capital (human), Capital (industrial), Capital (interest rate), Capital (loaned), Capital (marginal efficiency), Capital (monetary), Capital (money, silver), Capital (patrimony, property), Capital (profit), Capital (rate of return), Capital (stock), Capital (stock market), Capital (surplus-value), Capital (tax), Capital (variable).

In the second half of the eBook, they are arranged according to author. This will hence make it easy for you to know the best quotations by Keynes, Marx, Smith, Plato… for example.

The author of this eBook, Aimé Fay, is a trained bank economist. He was in particular an IT project manager, director of studies and development for a banking group and director of consulting companies. In parallel, he was a senior lecturer in economy and business law in Paris.

(1) Le Capital en quelques mots, de Platon à nos jours (L’Harmattan, Paris, 2015). This dictionary refers to 214 quotations taken from books by 35 world-renowned authors.

(2) Becker (Nobel Prize 1992), Bosanquet, Cantillon, Engels, Fisher, Keynes, Lenin, Marx, Menger, Montesquieu, Nordhaus, Plato, Ricardo, Samuelson (Nobel Prize 1970), Schumpeter, Say, Senior, Smith, Turgot, Vespasian, Weber and Xenophon. But also: the Hebrew Bible and Koran.Product Tag The Capital in a few famous quotations.: from 22 world-renowned authors: Keynes, Marx, Plato, Smith… and 2 Nobel Prize.: The Capital in a few famous quotations.: from 22 world-renowned authors: Keynes, Marx, Plato, Smith… and 2 Nobel Prize.,แนะนำ , Reviews , The Capital in a few famous quotations.: from 22 world-renowned authors: Keynes, Marx, Plato, Smith… and 2 Nobel Prize.