แนะนำ Salmon Economics (and other lessons) (Annual E. F. Schumacher Lectures Book 23)
ตั๋วเงินออม – หากคุณเรียกร้องที่จะสนุกสนานอัตราที่สูงกว่าดอกเบี้ยเงินของคุณแล้วคุณทำได้ลงทุนเงินของคุณในตั๋วเงินออม เงินที่จะต้องมีการลงเงินในขณะใดเวลาหนึ่ง แต่ตำแหน่งดอกเบี้ยที่สูงขึ้นอย่างเห็นได้ชัด ซีดีการลงทุนมีการเสี่ยงต่ำและนักลงทุนจะต้องฝากขั้นต่ำ $ 500 เพื่อเปิดค้ำประกันบัญชีเงินฝาก นักลงทุนจะถูกลงทัณฑ์ถ้าพวกเขาจ่ายเงินก่อนสิ้นใส่กลอนในงวด

การรวมเงินกู้ยืมของนักศึกษาคือการเพิ่มเติมของเงินให้สินเชื่อนักเรียนหลายคนและจะทำเพื่ออดออมเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความง่ายดายของการล้างเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรชำนัญเกี่ยวกับการควบรวมกิจจานุกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวสารที่คุณต้องการในการปลงใจความน่าเชื่อถือค่า การรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียนของคุณอาจทำมากกว่าเพียงแค่การหดหายหนี้ระยะยาวของคุณ ข้อเท็จจริงก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณมากขึ้นแต้มหน่วยกิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะโปรดให้คุณจ่ายรถที่เป็นต่อได้มาการบ้านที่คุณตั้งใจหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำกว่า แต่แนวทางที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถช่วยเหลือให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือเปล่า วิเคราะห์บางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดชั้นเครดิตจดหมายเป็นจุดสุดท้ายที่ต้องระแวดระวังกับการผันที่อยู่อีเมลของคุณหรือเขยื้อน หนึ่งหรือสองตัวอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกำจัดในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ดังนั้นจึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างเคร่งครัดเพื่อดำเนินการร่วมกับเธอผ่านทางอีเมล์
Salmon Economics (and other lessons) (Annual E. F. Schumacher Lectures Book 23) Description


The collection of lectures and publications from the Schumacher Center for a New Economics represents some of the foremost voices on a new economics.โ€‹

What would it look like if our economics were based on the laws of nature, rather than the fabricated laws of supply and demand? To help answer this question Andrew Kimbrell turns to Alaskan salmon for insight. In their bi-annual spawning journey, he sees examples of redistribution, reciprocity, and gift-giving—all aspects of pre-capitalist human economies. He makes the case that while most of us have come to see competition among people as natural, it was until fairly recently a luxury that humans could not afford if they wished to survive. But with the rise of free-market capitalism, humanity collectively has traded a life of doing for a life of having and in the process has made commodities out of everything, including land and our own labor. Rather than trying to make our economies fit into ancient natural systems, we are now putting enormous resources into reshaping nature to fit into our economies. Salmon, which are now subject to enclosed farming and genetic modification, are a primary victim. But rather than despair, Kimbrell sees the relentlessness with which the salmon fight their way up river as a sign that we can and must keep working to align human and natural economies.Product Tag Salmon Economics (and other lessons) (Annual E. F. Schumacher Lectures Book 23): Salmon Economics (and other lessons) (Annual E. F. Schumacher Lectures Book 23),เรื่อง , รีวิว , Salmon Economics (and other lessons) (Annual E. F. Schumacher Lectures Book 23)