เรื่อง Tulipmania: Money, Honor, and Knowledge in the Dutch Golden Age (Paperback) – Common
บัญชีออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินลงทุนประดามีและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณละโมบ แบงค์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณโปรดให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงเงินครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์แบบด้วยผู้ที่มีความพอใจกับจำนวนเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่บรรยายโดยธนาคาร (ตีราคาร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนทวีTulipmania: Money, Honor, and Knowledge in the Dutch Golden Age (Paperback) – Common Description

In 1630s, the Netherlands was gripped by tulipmania: a speculative fever unprecedented in scale and, as history would have it, folly. The author lays waste to the legends, revealing that while the 1630s did see a speculative bubble in tulip prices, neither the height of bubble nor its bursting were anywhere near as dramatic as we tend to think.

Tag Tulipmania: Money, Honor, and Knowledge in the Dutch Golden Age (Paperback) – Common: Tulipmania: Money, Honor, and Knowledge in the Dutch Golden Age (Paperback) – Common,Review , แนะนำ , Tulipmania: Money, Honor, and Knowledge in the Dutch Golden Age (Paperback) – Common