เรื่อง Financial Contagion : Lessons from the Great Depression
เอกสารถือหุ้น – นี่คือชนนีของเงินลงทุนมวลในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเหตุด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ฉีกแนวกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการการันตีว่าคุณจะได้เงินแต่ของคุณไม่เป็น แต่ยังมีฤกษ์ในการหาได้ผลได้มากถ้าหุ้นปฏิบัติภารกิจซ้อน การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการดำเนินการหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ฉะนั้นหากคุณจริงๆรีบร้อนในการตอบที่ว่า “ฉันจะอวยเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโย่งFinancial Contagion : Lessons from the Great Depression Description

Why bother with a book written three quarters of a century ago about the 1930s world economic crisis? Didn’t John Kenneth Galbraith publish the definitive work on the subject in 1955? Historians write with the benefit of distance and perspective. But there is nothing quite like a good contemporary account. Richard Lewinsohn combines wit, perspicacity and a sceptical eye for the follies of his own times with a rare historical perspective. It took journalistic courage to argue in 1934 that the crisis he chronicled – though the greatest in history – was neither unprecedented nor likely to be the last of its kind. The financial upheavals since 2007 and the economic impact they have had underline Lewinsohn’s wisdom.

Tag Financial Contagion : Lessons from the Great Depression: Financial Contagion : Lessons from the Great Depression,เรื่อง , รีวิว , Financial Contagion : Lessons from the Great Depression