รีวิว John Maynard Keynes, Economic Essays
ใบถือหุ้น – นี่คือม้าของเงินลงทุนทั้งหลายในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่ผิดแผกกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการประกันว่าคุณจะจัดหามาเงินหวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีทางเลือกในการได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นทำงานซ้อน การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการจัดการหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ ฉันนั้นหากคุณจริงๆกระตือรือร้นในการตอบที่ว่า “ฉันจะจ่ายเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโต้งJohn Maynard Keynes, Economic Essays Description

John Maynard Keynes, (1883–1946) was a British economist whose ideas have fundamentally affected the theory and practice of modern macroeconomics and informed the economic policies of governments. He built on and greatly refined earlier work on the causes of business cycles, and he is widely considered to be one of the founders of modern macroeconomics and the most influential economist of the 20th century. His ideas are the basis for the school of thought known as Keynesian economics and its various offshoots. In this book: The Economic Consequences of the Peace A Revision of the Treaty,Being a Sequel of The EconomicConsequence of the Peace The General Theory of Employment, Interest and Money

Tag John Maynard Keynes, Economic Essays: John Maynard Keynes, Economic Essays,เรื่อง , รีวิว , John Maynard Keynes, Economic Essays